Over ons

In 2016 zijn Patrick (Monteur jachtbouw) en Mitchal (Auto monteur) een samenwerking aangegaan om buitenboordmotoren opknappen en verkopen. Later werden hier ook gebruikte boten aan toegevoegd. Al snel werd ook deze collectie uitgebreid met het verhandelen van nieuwe rubberboten.

Dit allemaal werd gefabriceerd in twee garages. De hobby begon zo goed te lopen dat het niet meer te bolwerken viel in deze garages. Patrick en Mitchal gingen opzoek naar een grotere locatie waar de goederen opgeslagen konden worden en vanuit hieruit ook verkocht konden worden.
Na het vinden van een geschikte locatie moest er natuurlijk ook een passende naam komen voor het startende bedrijf.
Nautica Bolsward is ontstaan na een aantal avonden brainstormen. Nautica wordt ook wel vertaald als scheepvaart en alles wat hiermee te maken heeft. Bolsward is hieraan toegevoegd omdat het gevestigd is in de Hanzestad Bolsward. Dit is tevens ook de woonlocatie van beide ondernemers. 

Doordat er een hoop ruimte vrij is gekomen door over te gaan naar een andere locatie, was er ruimte om het assortiment uit te gaan breiden. Namelijk in nieuwe rubberboten en sloepen en consoleboten in diverse lengtes. Later zijn hier ook aluminiumboten en de webshop www.nauticabolswardwebshop.nl, bij gekomen. 
Na contact gezocht te hebben met verschillende watersport bedrijven in heel Nederland en het buitenland hebben de jonge ondernemers verschillende merken binnen weten te halen.

Op dit moment zijn de jonge ondernemers bezig hun eigen lijn sloepen op de markt te zetten, dit is de lijn van Mastra sloepen luxe en een complete kwaliteit sloep met een voordelige prijs. op onze website vind u alle modellen van de Mastra sloep of kom eens langs bij ons in de showroom in Bolsward.

Heeft u speciale wensen of verzoeken? Laat dit ons weten en wij doen ons best om de beste aanbieding op maat voor u te maken.